gerardenmarga.reismee.nl

Van Vancouver en verder

Zo allemaal, het is even terug maar wat is dit genieten. Na de mooie camping en fikkie stoken, ja Gerard is een pyromaan en ik geniet mee, zijn we door gegaan naar Vancouver. Daar woont Niels, mijn neef( Marga) met zijn vrouw Sundeep en zoon Nickhail. Onderweg weer beren, het was niet Gerard in een pak en ontzettend mooie route. We spreken heel veel Canadezen die ons allerlei tips geven maar dan zijn we een jaar onderweg..... Ticho, dat willen wij niet hoor... Met Niels zijn we in Vancouver door Stanley Park gefietst

Cool
. Een uur fietsen met uitzicht op zee, de havens, stranden. Daarna naar China Town en Niels vond ook dat we de junks van Vancouver moesten zien, gelijk had hij want het was indrukwekkend. Na de stoomklok gezien te hebben zijn we boodschappen gaan doen. 's Avonds heerlijk en gezellig gegeten met de familie van Sundeep. De oorsprong van haar familie is van India, haar zus en zwager vertelden onze veel interessante verhalen. Vanochtend zijn we vertrokken om in Whistler veel van de bergen te zien en van Peak to Peak met een gondel te gaan. Helaas is het erg bewolkt en regent het zodat we deze tocht niet hebben gedaan omdat we toch niets konden zien. Morgen gaat het ook regenen dus dan we trekken verder.

Het wordt bijna vervelend maar vandaag onderweg weer een berenmoeder met twee jongen gezien......

Het is trouwens heel leuk om jullie reacties te lezen.

Yvonne Mensen

Geweldig jullie reis. Ik reis helemaal met jullie mee. Wat is het toch allemaal mooi daar he !!! Zijn jullie naar de ice velds al geweest of doe jullie dit op de terug weg ? en daarbij natuurlijk lake louise. Dat is echt zo mooi om te zien. Ik probeer ieder dag jullie blog te lezen en dwaal terug in de tijd dat ik er was. Tja jullie hebben al een week opzitten, wat gaat het hard. Maar wat jullie tot nu toe hebben gezien en dan nog 3 weken tegoed. Geweldig. Gerard we missen je hier wel maar alles gaat gewoon door dus geen zorgen.
Genieten en we houden contact. Gr. Yvonne

Ted Pieters

Jeetje Wennings, ik krijg helemaal de kriebels. Ik ga toch proberen of ik Johanna niet zover kan krijgen om ook naar Canada te gaan. Fijn dat jullie er zo van genieten. Ik kijk dan wel tegen een leeg bureau aan (heel, heel, heeeeeeel rustig), maar blijven jullie maar voorlopig in dat mooie grote land. En rij voorzichtig en pas op voor beren op de weg. Gr. Ted

Jolanda van de Berg

Beste Gerard en Marga, wat een mooie reis hebben julie al gemaakt en wat een uitzicht. Fantastisch. Wist niet dat Canada zo mooi was. Geniet nog lekker samen. Vind het leuk om mee te mogen genieten. Groet Jolanda