2e dag Banff
04 jun. 2012
🇨🇦
vanuit Canada
Vanmorgen door Banff gereden met de camper. Wat we tegen kwamen was het symbool van Banff, een hotel gebouwd in 1888 in Victoriaanse stijl. Een prachtig gebouw wat gebruikt word door de iets wat rijkere mensen die daar een nachtje willen slapen. Ik denk dat wij met de camper goedkoper uit zijn. Door gereden naar de Sulpher Mountain Gondola, dit is een berg van 2281 meter hoog. Onderaan zijn liftjes die je dan omhoog brengen.Echter hadden we dit al gedaan in Jasper en die berg was veel hoger. Gezien de prijs vonden wij dit het niet waard. 25 Kilometer buiten Banff is de Johnston Canyon, een smalle kalksteenkloof met twee watervallen. Onderweg kwamen we weer een elk tegen van het mannelijk geslacht, met zo'n groot gewei. Ook een geiten familie. De wandeling naar de watervallen waren prachtig.
06 jun. 2012, 11:07
Het zit er bijna op voor jullie. De laatste lootjes. Maar deze vakantie zal jullie altijd bij blijven. Alvast wel thuis. Gr. Ted
06 jun. 2012, 12:41
wat mooi om weer even jullie foto's te bekijken, ziet er fantastisch uit. Ooit iets voor ons ook.
geniet lekker,
groetjes Ineke
08 jun. 2012, 22:46
Wat een mooi reisverhaal zeg schrijven jullie . Ik ben laat met reageren maar zie dat canada nog steeds mooi is. Welkom thuis morgen en veel liefs van ons.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}