Beer naast de weg!
17 mei 2012
🇨🇦
vanuit Canada
Wat een feest...... Vanmorgen op de camping liepen twee elk's rond onze camper, dat begon al goed. Toen op pad en....Ik had net de camera in m'n hand omdat het uitzicht weer prachtig was en tada... een zwarte beer naast de weg. Ik kon hem nog net op het plaatje zetten
. Er ligt nog veel sneeuw in de bergen en ook laag langs de weg. Brr. koud dus. Niet erg we hebben genoeg warme kleren mee. Heel mooi is om te zien dat elke vallei z'n eigen klimaat en duseigen vegetatie heeft. Onderweg hebben we Gost Town bezocht. Dit is te vergelijken methet Zuiderzee museum met wel heel veel oude treinen.Nu zitten we in Armstrong dat veel weg heeft van Frankrijk. Wat ik moet vertellen is dat de treinen hier ontzettend lang zijn. Op dit moment rijdt er een voor ons langs en dat duurt al een minuut of 10, ja hij is nu voorbij. Zometeen gaan we een wijntje drinken die we van zwager Martien hebben gekregen ( 4 flessen) en ze zijn lekker!!!

17 mei 2012, 16:16
hoi vakantiegangers zo te lezen vermaken jullie zich prima een grotere camper en toch nog beren op jullie pad tegen komem gr dolf
18 mei 2012, 17:27
Wat een belevenis Canada dit maak je misschien maar een keer mee wij gaan dondermorgen de lucht in naar Turkije
hier weer matig fris Turkije 30 graden wordt wennen.
groeten jan W en Tineke W.
18 mei 2012, 22:40
Net op weg en al beren naast de weg? Laat ze maar naast de weg blijven lopen want beren op de weg heb je gelukkig niet tijdens zo'n vakantietrip, Geniet er maar lekker van, veel plezier. Dikke kus van Ronald en Gerry
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}